• Caroline Schonhagen

Mr. C.M. (Caroline) Schönhagen Werkwijze

Voor mr. Schönhagen is elk dossier een nieuwe uitdaging om er alles voor de cliënt uit te halen. Elke cliënt en elk dossier krijgt van mr. Schönhagen altijd volledige aandacht waarbij het niet uitmaakt of het nu gaat om het schrijven van slechts een brief of het jarenlang begeleiden van een cliënt. Hierbij combineert mr. Schönhagen haar vermogen om complexe zaken in hoofdlijnen te kaderen met oog voor detail. Met deze combinatie is mr. Schönhagen zeer goed in staat om het standpunt van haar cliënt voor de wederpartij of voor de rechtbank duidelijk en ook invoelbaar te maken. Mr. Schönhagen zorgt ervoor dat haar cliënten zich altijd gehoord voelen.

Volledige aandacht geeft mr. Schönhagen ook aan cliënten in een mediation. Met groot geduld probeert mr. Schönhagen elke mediation te laten slagen. Bij een op het eerste oog niet te overbruggen verschil van mening weet mr. Schönhagen toch vaak de kloof te dichten.

Voor mr. Schönhagen is geen enkele cliënt een “nummer”. Persoonlijk en geïnteresseerd contact met cliënten is voor mr. Schönhagen niet alleen vanzelfsprekend doch ook belangrijk. Mr. Schönhagen is ervan overtuigd dat indien een advocaat en cliënt elkaar begrijpen en op een goede manier samenwerken het beste resultaat kan worden bereikt.

Hierbij is mr. Schönhagen een zeer precieze en nette werker die houdt van een geordende werkplek en overzichtelijk gehouden dossiers. U zult haar nooit in haar dossier zien bladeren omdat ze iets “kwijt” is.